Akademia Phobos
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Saori Shirane

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Saori
Adepci
Saori

Liczba postów : 12

Saori Shirane Empty
PisanieTemat: Saori Shirane   Saori Shirane EmptyWto Gru 24, 2013 3:57 pm

Imię: Saori (Sa)
Nazwisko: Shirane

Wygląd: Saori, pomimo swych chińskich korzeni, doskonale "wtapia" się w tłum szkockich uczniów - jest bowiem ruda, jak większość ludzi w tym kraju. Podobnie jest z jej dwa lata starszym bratem. Jedynym, co może wyróżniać ich na tle innych, jest bardzo jasna cera. Nie ma ona jednak związku z żadną chorobą ani wynaturzeniem. Ot, taka uroda. Z bladą skórą oraz rudymi kosmykami doskonale kontrastują ciemnoniebieskie, dość duże oczy, które naturalnie przykuwają wzrok rozmówców dziewczyny. Promienny uśmiech, który niemalże zawsze widnieje na jej drobnej buzi, dodaje jej uroku.Sa zawsze ma przy sobie parasolkę chroniącą ją przed światłem słonecznym - dziewczyna cierpi bowiem na światłowstręt. Aby uniknąć częstych, niekomfortowych ataków migreny, woli zapobiegać niż cierpieć i leczyć. Dziewczyna zazwyczaj ubiera się w stój wyglądem łudząco podobny do mundurku szkolnego, który można napotkać w niemalże każdej szkole Dalekiego Wschodu. Biała, koszulowa bluzka, niezbyt krótka, ale i nie za długa spódniczka (tu akurat w szkocką kratę, co by wpasować się w kanony tutejszych mieszkańców), oraz krwistoczerwona apaszka zawiązana na szyi w formie prowizorycznego krawatu.Jest to jeden z jej ulubionych i najczęściej zakładanych zestawów, wielokrotnie jednak – jak każdy normalny człowiek – zmienia ubiór w zależności od pogody, mody, czy zwykłego widzi mi się.

Charakter: Saori  ma bardzo radosne usposobienie. Wiecznie uśmiechnięta, otwarta na ludzi, dość zabawna, nie ma najmniejszych kłopotów z nawiązywaniem nowych kontaktów międzyludzkich, a nawet przyjaźni. Kiedy jednak ktoś nadepnie jej na odcisk, potrafi pokazać swą drapieżną część natury.Dziewczyna, jak każda młoda dama w jej wieku, jest w swoistym okresie buntu przeciwko światu oraz ograniczeniom.Czasami ma gorszy dzień – nie jest robotem, więc jest to całkiem naturalne. Potrafi być zgryźliwa, gderliwa, jednak rzadko kiedy zdarzają się takie sytuacje.Generalnie jej charakteru nie da się wsadzić w odpowiednie ramy. Kobieta zmienną jest, czego doskonałym przykładem jest nasza Saori.

Klasa: Muzyczna. Dziewczyna uwielbia śpiewać – i wychodzi jej to całkiem nieźle, nie chwaląc się.
Inne: Prosiłabym o usunięcie z mojego nicku kropki. Musiałam ją dodać, ponieważ forumpl skłamało, iż macie na forum już jedną Saori.

AMEN.

Ostatnio zmieniony przez Saori dnia Wto Gru 24, 2013 8:31 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
The Queen
Mistrz Gry i w ogóle
The Queen

Liczba postów : 133

Saori Shirane Empty
PisanieTemat: Re: Saori Shirane   Saori Shirane EmptyWto Gru 24, 2013 7:32 pm

Uosobienie? A nie "usposobienie"? Chyba, że to ja jestem głupia. ;-; Już usuwam, też miałam z tym problem.
Akcept, pokój nr 311. Miłej gry.
Powrót do góry Go down
https://akademia-phobos.forumpl.net
Saori
Adepci
Saori

Liczba postów : 12

Saori Shirane Empty
PisanieTemat: Re: Saori Shirane   Saori Shirane EmptyWto Gru 24, 2013 8:30 pm

Przepraszam, literówka XD Oczywiście chodziło mi o usposobienie
Powrót do góry Go down
Sponsored content